Kategorier
Gongiversum

Inför terminstart vt 2020

Nu är det inte långt kvar innan terminsstarten då vi på allvar åtar oss att dyka djupare ner i relationen med oss själva! Tänk att få en liten stund varje vecka till att kunna ta hand om dig själv i trygghet, att få känna dig hållen och uppleva hur fantastisk du är, att fylla kroppen med livskraft, rensa sinnet och vara i kontakt med själen. Det är det vi gör här på Gongiversum. Vi har tillgång till många fantastiska tekniker, verktyg från olika traditioner som främjar vårt fysiska, mentala och andliga utveckling.

Ett steg i taget blir vi mer och mer medvetna som individer men också som grupp. Vi har en spännande etapp att vandra tillsammans.

Kundaliniyoga har spridit sig i hela landet och listas nu som inspirationskälla nr 1 i hälsosammanhang av tidningen Femina. Kundaliniyogan är på topp! Intresset visar sig vara på topp även här i Motala! Härligt att det är så många som har anmält sig!
Ni är hjärtligt välkomna!

Kurserna på tisdagar och torsdagar är så gott som fulltecknade! Det finns platser kvar i nybörjargruppen på måndagar och förmiddagsgruppen på onsdagar (fantastisk grupp om du är dagledig).

Funderar du på att gå på Yinyoga? Anmäl dig redan NU!

Efter sportlovet kommer vi att börja med morgonyoga i 40 dagar som också räknas som en terminskurs!
Nästa Gongbad: 9 februari
Ser fram emot att höra från dig!


Titta in på hemsidan för mer information : www.gongiversum.com

Soliga hälsningar/ Ildikó

Här kan du lyssna på kraften i Hummingljudet som har blivit en av gongiversums grundljud. : THE POWER OF SOUND: How To Control Your Body Using Sound | Wim Hof