Kategorier
Gongiversum

Välkommen till Gongiversum!


Du får det här mailet eftersom du är anmäld till någon av terminskurserna under vårterminen 2020! Jag önskar att jag kunde förmedla glädjen som jag känner inför det här äventyret.

Efter varje avlutad termin är jag ovetande om det kommer att bli en nästa termin. Inför varje beslut till nystart känns det lite kaotiskt, osäkert, pirrigt ända till ögonblicket då inspirationen rinner till! Den goda viljan, kärleken, nyfikenheten och vetskapen om hur mycket det betyder för många att få möjlighet att landa i sig själv en liten stund varje vecka gör att jag får kraft till att ännu en gång öppna dörrarna till Gongiversum!

Jag känner verkligen släktskapet med näckrosen som har sin hemvist i vår trädgårdsdamm. Den slumrar nere i gyttjan innehållande all längtan och potential till att en vacker dag få slå ut i all sin fulländade elegans. Den letar sig upp genom tidvis klart vattnen, tidvis grumligt vatten, ibland får den en liten glimt av solsken, får uppleva kyla och värme och en vacker dag kommer den upp över vattenytan i form av en knopp som på ett alldeles magiskt sätt blir lite mer av sig själv.

Under hela äventyret har den varit sig själv! Den ÄR i växande, i vila, i längtan i varandet. Den vill inte bli äppelträdet som står bredvid dammen, den är inte avundsjuk på vassen som vajar i vinden. Lite som vi gör här på Gongiversum. Var och en kan landa i sig själv för att våga uppleva sig själv, förnimma, känna, uppleva smärta och välbehag utan prestation. Vila i tillit och vara hållen.

Hjärtligt välkommen!

Hör av dig om du har några funderingar annars ses vi under veckan som kommer! Soliga hälsningar Ildikó