Gongbad

Med tanke på omständigheterna behöver vi tänka på att  hålla avstånd därför är det begränsat antal platser på varje kurs/ workshop.
Gongbad Fullbokat!

Datum: Söndagen den 13 september 2020

Tid: 15.00- 17.00/18.00

Kostnad: 350:-

Vi börjar med ett yogapass, dans eller/och en meditation för att balansera kropp, sinne och själ.

Under  ”Gongbad”-et  ligger du ner, slappnar av och låter Gongens vibrationer skölja igenom dig och ditt energisystem.

Efter gongbadet bjuds på yogité och frukt. Frivilligt!.

Du har möjliget att släppa stress och tankar och istället “bara vara”.  Efter ett gongbad kan många känna sig “renade” till kropp och själ.

Den helande Gongen genererar spridda toner/frekvenser som påverkar hjärnan. Det sker nästan omedelbart när gongens periodiska tryckvågor kommer in i sinnets självmedvetenhet. Detta är Gongens medvetenhet eller Gongens väg. Syftet med en gongmeditation är att eliminera spår av emotionellt återkommande karma, genom att leda lyssnarna till yogisk neutralt tillstånd kallat Turiya. Upplevelsen av gongen fördjupar kontakten med själen.

Anmälan är bindande men inte personlig.

Medtages: vattenflaska med kork, varm filt, öronproppar (om du är ljudkänslig), varma sockar, kudde ( och/eller annat som du behöver för att känna dig bekväm).

.På grund av allergi undvik starka parfymer och rökning innan.

Gongens vibrationer är som vågorna i havet, de kommer från djupet och landar på stranden, levererar upphittade ”saker” för att sedan dra sig tillbaka till evigheten!
Upplevelsen av gongbad är unik för varje person. Ljudet av gongen är det ljud, vibration som är bortom människans kontroll.

Hjärtligt välkommen!