Kategorier
Gongiversum

Det händer på Gongiversum februari – mars 2020

Hej! Här kommer en liten hälsning från Gongiversum.

Vårteminen har börjat och det är både välbehövligt och väldigt uppskattat! Vi gör ett litet uppehåll den här veckan v 8) för att gå “all in” måndagen den 24 februari!

Vi startar en ny omgång av 40 dagars morgonyoga (Sadhana- daglig disciplin) för att stärka kroppen, jobba med motstånd, acceptans, sinnesnärvaro, mental och emotionell balance mm.

Att göra sadhana är en speciell upplevelse. Man kan göra sadhana hemma själv eller delta i gruppsadhana för förstärkt effekt.

Rekommendationer:

Väck kroppen skonsamt, massera kroppen med mandelolja, duscha kallt ( enkel form av hydroterapi) för att stärka immunförsvaret och öka blodcirkulationen. Borsta tungan och tungroten för att få bort slem som samlats under natten.

Var så tyst som möjligt innan och under sadhana för att hålla sinnet stilla.Om du lyckas ta dig upp på morgonen har du klarat av den största utmaningen, du har övervunnit dig själv.

Sadhana är en teknik för att lära sig självdiciplin. Du bygger upp en stark personlighet som hjälper dig att klara av livets utmaningar. Det undermedvetna sinnet rensas, du blir stark, orädd, full av energi,ditt sinne blir fokuserad och kontakten med ditt inre fördjupas.Välkommen!Rise and shine- morgonyoga 40 dagar start- 24 februari 2020

Ta vara den fantastiska möjligheten att kunna uppleva meditationsprocessen tillsammans med andra! Den här meditationen är inte möjlig att göra ensam! Vi behöver varandra. Det är det mest återkommande återkoppling jag får av er som går/ har gått här på Gongiversum.

Det gör skillnad att vara tillsammans, att meditera tillsammans, skapa energi tillsammans och att ens egen närvaro gör skillnad för andra. Healingmeditation & Gongvila 8 mars 2020 OBS! klockan 09.00 (Om du vill kan du komma redan 05.30 och vara med på morgonyoga)

Nästa tillfälle att bada i gongvibrationer är söndagen den 15 mars 2020! Gongbad 15 mars 2020

Varma hälsningar Ildikó