Kategorier
Gongiversum

Välkommen till Gongiversum HT 2020

Välkommen till Gongiversum !

Jag förstår, jag känner  att det är många av er som undrar, som längtar!

Nu har jag landat i beslutet att starta ännu en termin här på Gongiversum i ett  upplyftande, hållande och kärleksfull miljö.

Höstens schema 2020:

Kundaliniyoga:

  • Tisdagar 18.30
  • Onsdagar 09.30
  • Onsdagar 17.30 NYBÖRJARKURS
  • Torsdagar 18.30

Yinyoga:

  • Onsdagar 19.30

Anmäl dig här.

Med tanke på omständigheterna behöver vi tänka på att kunna hålla avstånd därför blir det begränsat med platser på varje kurs.

Om du är nybörjare kan du vara med två ggr innan du betalar in kursavgiften.

På hemsidan kan du läsa ett inlägg om betalning och praktisk information. Hör av dig om du har frågor!

Det är mycket som händer runtomkring och inom oss. Vi går igenom  liknande upplevelser av stress, rädslor och glädjeämnen, det är bara  processen som är färgad av vår egen  personliga upplevelse. Det “smakar” lite olika, det smakar personligt. Alla av oss hyser då och då en längtan efter att vara tillfreds, att vara lycklig. Alla verkar vara överens om att “lyckan kommer inifrån” jag tror att det stämmer. Det är lite som att gräva guld. Arbetet med sig själv kan leda det värdefullaste insikten, tillit, självkänsla, acceptans och lycka.

Vi kan se livet ur ett större, holistiskt perspektiv, omfamna helheten. Se bortom våra egna begränsningar , ifrågasätta våra egna förutfattade meningar.

Är du nyfiken på vad dina begränsningar och tillgångar är? Vill du utforska dig själv inifrån och ut? Yogafilosofin erbjuder många verktyg som du kan kan spegla dig igenom.

Välkommen till en ny eller fortsatt äventyr! Var medförfattare till din egen saga!/ Ildikó

Bli lite mer av den du är!