Kategorier
Gongiversum

2021 Dags för ett nytt kapitel!

Hej och god fortsättning på det nya året!

Vi börjar år 2021 med fortsatt uppehåll i vår verksamhet här på Gongiversum. Vi återkommer om ett par månader, vi återkommer  med ljuset! Vi ses!

 

Att förändring är det enda beständiga är mer aktuellt är någonsin. Ett sätt att vara i förändring är att vara stilla i den utan motstånd. Att iaktta, att VARA.

Vi gör alla det vi kan med den kunskapen/visdomen som vi har tillgång till för tillfället. Den insikten kan hjälpa oss att ha tålamod, förståelse och medkänsla för oss själva och andra, den insikten kan hjälpa oss att utvidga vår synfält, den kittlar vår nyfikenhet, kan höja vårt medvetenhet och kan också hjälpa oss att vara villiga att hjälpa varandra att få insikt i vad det är att vara människa.

Stort tack  alla som har vandrat tillsammans med mig en bit av vandringsleden, det var roligt, utmanade, lärorikt och inspirerande.

Nu är det dags att vända blad!

Jag stannar upp, låter modet fylla mitt väsen. Jag  sluter ögonen, sakta börjar bläddra fram till nästa kapitel och känner hur frågan  “HUR ska det gå? ” pirrar i mitt väsen. För ett ögonblick dröjer jag kvar mellan bladen, i mellanrummet. Ni vet, mellanrummet mellan inandning och utandning och mellanrummet mellan utandning och inandning !

Jag håller kvar frågan för dig också en liten stund! Hur ska det gå? HUR ska det gå? Vågar jag/du/vi dröja kvar i mellanrummet, i stillheten?

Gongiversums verksamhet stannar också upp i mellanrummet inför nästa andetag.

Jag önskar att vi  alla vågar vara sanna i det vi säger, gör och ÄR, att vi agerar utan att reagera, att vi tillsammans blir lite mer mänskliga varje dag. Hoppas att vi ses i kommande kapitel framöver, där vi kan dela våra insikter och erfarenheter!

Återkommer när GONGIVERSUM tar sitt nästa andetag! /Ildikó