Kategorier
Gongiversum

Välkommen till en inspirerande vårtermin på Gongiversum!

Nu är det dags, den långa väntan, den långa längtan är över. Vi startar redan om en vecka med två terminskurser och ett gongbad.

Du kan välja att gå en gång i veckan, två gånger i veckan eller investera i terminskort som ger rabatt på olika aktiviteter under terminen). Under hösten kommer vi att göra fysiska övningar för att stärka och balansera kroppen( asanas) inspirerade från många olika yogariktningar, ( Kundaliniyoga, Hathayoga, Iyengaryoga, Yinyoga mm), vi kommer att jobba mycket med andning i form av olika andningsövningar och  meditationer, vi kommer att meditera, vi kommer att ta vara på stillhetens gåva, avspänning, avslappning, Yoga Nidra,  ljudvibrationernas läkande och balanserande kraft och mycket mycket mer.

Jag kommer att dela med mig erfarenhet och kunskap som jag har samlat på mig under dem senaste 20 åren  som jag har undervisat och aktivt sökt efter djupare förståelse för hur vi kan ta vara på och integrera tillgänglig kunskap i vår vardag, både för att växa som människor och kunna leva i samförstånd med livet.

Hjärtligt välkommen! / Ildikó

Anmälan: Terminskurser höstterminen 2021 och gongbad.