Kategorier
Gongiversum

Inbjudan till direktsända yogaklasser

Det är en vecka sedan vi sände vår första yogaklass live med den teknik och kunskap vi hade tillgång till då. Nu finns det mer kunskap, mer teknik och större anpassning till behoven som har uppstått i verkligheten.

Vi erbjuder livessändning av alla yogaklasser hela nästa vecka, v 14! Hoppas att alla ni som går ordinära yogaklasser kan koppla upp mot vår länk och vara med hemifrån.

OBS! Du kan fortfarande komma och vara med på plats hela nästa vecka! Det är viktigt att vi alla tar ansvar, inte går i panik men är försiktiga. Vi är rädda om oss själva och varandra! När du är här var noga med att förhindra spridning utifrån din bästa förmåga.

Det möjlighet för alla att vara med alla klasser fram till och med 3 april 2020. Bjud in din man, din hund 🙂 eller någon annan som är hemma! ( då är 40 dagarsperioden på morgonyoga slut för den här gången) och veckan efter är det påsklov och uppehåll för terminskurserna.) Återkommer om vad som finns att tillgå den veckan när vi vet mer om hur verkligheten ser ut då.

Du som har missat klasser, varit krasslig eller behövde/behöver vara hemma av någon anledning eller vill lägga lite mer tid på dig själv passa på nu!

Gör i ordning en fin plats hemma som du har kvar hela tiden. Gör yoga och meditera! Tillsammans med oss och ensam!

Använd tiden till att landa i dig själv lite djupare, känn, upplev, ta reda på mer om dig själv och dina relationer, förhållningssätt, utmana dina förutfattade meningar, granska dina attityder och vanor. Hitta den tysta platsen inom dig – hitta kontakten med din själ.

Vi firar livet med medvetna andetag- varje dag!

Välkommen!

NAMASTE! / Ildikó

Vi återkommer med mer info om/när det blir någon förändring!