Kategorier
Gongiversum

Gongiversum Yoga Live

Varsågod!

Idag är det den 24 mars 2020. Igår kväll sände vi första yogaklassen live. I morse sände vi vår första morgonklass och 17.30 i eftermiddag kommer klassen att sändas live.

Vi lägger ner mycket arbete på att hitta en lösning i första hand för er som går på terminskurser eller har tiokort, Gongiversumkort och inte kan vara med på plats. Xerxes har byggt ett system som sänder ut bilder och ljud i realtid och det är bara ” här och nu ” det fungerar. Så det blir närmast “att vara med på riktigt” som vi kan erbjuda. Nu har vi både fantastisk bild och ljudkvalité på livesändningen och många små detaljer har har rättats, förbättrats fram till skrivande stund.

Vi öppnar upp möjligheten för alla att vara med alla klasser fram till och med 3 april 2020. Bjud in din man, din hund 🙂 eller någon annan som är hemma! ( då är 40 dagarsperioden på morgonyoga slut för den här gången) och veckan efter är det påsklov och uppehåll för terminskurserna.)

Du som har missat klasser, varit krasslig eller behövde/behöver vara hemma av någon anledning eller vill lägga lite mer tid på dig själv passa på nu!

Gör i ordning en fin plats hemma som du har kvar hela tiden. Gör yoga och meditera! Tillsammans med oss och ensam!

Använd tiden till att landa i dig själv lite djupare, känn, upplev, ta reda på mer om dig själv och dina relationer, förhållningssätt, utmana dina förutfattade meningar, granska dina attityder och vanor. Hitta den tysta platsen inom dig – hitta kontakten med din själ.

Vi firar livet med medvetna andetag- varje dag!

Välkommen! Ohhh så spännande…..NAMASTE! / Ildikó

Vi återkommer med mer info när det blir någon förändring!