Kategorier
Gongiversum

Fortsättning

Hej alla fina medmänniskor, här kommer en uppdaterig av Gongiversums verksamhet under resten av våren.

Nu kommer solen, värmen tillbaka, naturen vaknar och det ger hopp. Vi vaknar också till på olika sätt, vissa av oss blir sprängfyllda av ny energi och vissa av oss bli utsalgna av den nya, solen blir för stark och luften för mättad. Vi lär oss att balansera vårt system.

Vi har tillgång till en OAS, en plats där det är högt i tak och kan inkludera allt som finns. Vi behöver inte tycka om allt som händer i livet med oss eller vår omvärld men vi behöver förhålla oss. Livet är till för att levas så som den är.  Det vi övar på här är att inte värdera, inte döma, lite olika verktyg som kan användas vis olika tillfällen, vi blandar allvar med humor och försöker ta reda på hur vi kan lära oss mer om oss själva.

Jag erbjudet en ny omgång av kurser, nybörjarklassen kommer att fortsätta fom v 15 om intresset kvarstår. Båda kurserna på tisdagar fortsätter också. Du behöver anmäla dig igen om du vill fortsätta. Tänk på att det är en sammanhållen period som kursavgiften avser och det är inte möjlgt för mig att återbetala om du är borta enstaka gånger. Ni vet att det finn smöjlighet att dela upp avgiften, batala när du kan. Har du inte råd ska du inte avstå, ta kontakt så löser vi det. Anmälan till både kurserna och  gongbadet är bindande men inte personligt. Du kan ge bort din plats men jag kan inte betala tillbaka avgifterna i efterhand om du får förhinder. Någon annan blir glad för en gåva.

https://www.gongiversum.com/

På hemsidan hittar du datum och tider. Vid frågor hör du av dig.

Varma hälsningar / Zelma