Kategorier
Gongiversum

Föreläsning om sorg och sorgbearbetning

Går du runt med oförlöst sorg i hjärtat? Har du varit med med om en eller flera förluster i ditt liv? Känner du dig sorgsen och ensam innerst inne till synes utan anledning? Kom och lyssna på en personlig berättelse om ett liv fullt av sorg, glädje och hopp!

Hjärtat exploderar av sorg – vad ska jag göra?

Det kom emot mig, runt mig. över mig och jag sköljdes bort. Jag slängdes rakt in i ett alldeles välbekant hörn av känslomässig isolering och blev sittandes där en stund. Jag undrade vad detta mäktiga kraft var som kunde ta så starkt grepp om mig, jag som har blivit så medveten, jag som har ägnat fyrtio år åt att söka svaren på livets stora frågor. Sittandes i stillhet upplevde hur mitt hjärta exploderade och jag höll på att drunkna i min egen sorg. SORG som jag har samlat och härbärgerat under hela mitt liv.

Hittills har jag alltid löst det, jag har alltid hittat sätt att gå vidare, växa, bli starkare, tåla mer, kunna mer, bli skickligare och bättre. Skratt, konst, hjälparbete, yoga, kurser, fortbildningar, meditation!

Den här gången var det annorlunda jag hade en känsla av att allt jag har lärt mig har hjälpt mig på vägen,  gav mig tillfällig lindring men inte läkning och frihet. Jag ser sanningen i vitögat och ser hur smärtan, sorgen bara lagts på hög under åren och den högen har inte minskat med åren. Jag menar det är ju det som var vitsen med allt jobb jag har lagt ner! Att bli fri och lycklig, det var målet!!!

Hör och häpna! Jag lyckades hitta en utbildning till som jag genast anmälde mig till:  Sorgbearbetning: Certifieringskurs Hjälpa andra som har drabbats av sorg och förluster och Fördjupningskurs i densamma nu när jag ändå är igång.

Jag har kommit hem, healing och förändring.

Jag vill vara till största möjliga nytta för mig själv och fortsätta min strävan efter att vara till största möjliga nytta för andra. Det är en livsomvälvande resa som jag kommer att dela med mig av till er!

Föreläsning om sorg och sorgbearbetning:

En personlig berättelse om ett liv fullt av sorg, glädje och hopp!

Min sorg, din sorg – vår sorg.

Datum: 6 december 2022

Tid: 18.00

Plats: Järnvägsgatan 46, Motala

Kostnad: 200:-

Anmälan är bindande men inte personlig.

Läs mer: Sorg och sorgbearbetning