Gongarna på GONGIVERSUM

IMG_5494
Gongen har använts i århundraden som transformerande verktyg. Idag finns det en ökad medvetenhet om hur ljud påverkar människan. I yogafilosofin anser man att ljudet påverkar hjärnan, avlägsnar skadade celler i kroppen och balanserar chakrasystemet. Ljudets vibration har en transformerande effekt, ett tillstånd av fridfull medvetenhet uppstår. Enligt min lärare, Don Conreaux har gongen gåvan att besvara dina frågor, går till den delen av kroppen som behöver den, ger dig kraften att vara på rätt ställe vid rätt tidpunkt och stödjer dig i din kommunukation med andra.

Gongen har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper oss på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar oss från att komma i kontakt med vårt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, vi kan också släppa djup liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt.

Under ett ”Gongbad” ligger du ner, slappnar av och låter Gongens vibrationer skölja igenom dig och ditt energisystem. Gongarnas vibrationer är som vågorna i havet, de kommer från djupet och landar på stranden, levererar upphittade ”saker” för att sedan dra sig tillbaka till evigheten!

Den helande Gongen genererar spridda toner/frekvenser som påverkar hjärnan, det sker nästan omedelbart när gongens periodiska tryckvågor kommer in i sinnets självmedvetenhet. Detta är Gongens medvetenhet eller Gongens väg. Syftet med en gongmeditation är att eliminera spår av emotionellt återkommande karma, genom att leda lyssnarna till yogisk neutralt tillstånd kallat Turiya. Upplevelsen av gongen fördjupar kontakten med själen.

Hjärtligt välkommen – hälsar alla Gongarna på GONGIVERSUM:

Den Symfoniska Gongen, Miatreya – Fredsgongen, Jordgongen, Vindgongen, Eight Corners of Heaven Mirror Gong och Cosmo

GONG Galleri

28 november 2015 Gongavslappning på anstalten i Skänninge.
Gongavslappning på anstalten i Skänninge.

ildiko anstalten gong

Gongarna på besök i Vadstena Klosterkyrka
Gongarna på besök i Vadstena Klosterkyrka

Läs mer om: Gongbad på GONGIVERSUM