Kategorier
Fest Meditation Öppet hus

En dag för ljus och kärlek : Lördagen den 8 november mellan kl 10.00 – 22.00 ( under tiden övningarna pågår)

let there be peace
Let There be Peace on the Earth- let it begin in my heart

Det kom en lapp i vår brevlåda: INFORMATION OM MILITÄR ÖVNING I DITT OMRÅDE – en hälsning från försvarsmakten. Först blev jag förvånad, sedan ledsen, sedan arg och sedan inspirerad : KLAGA INTE PÅ MÖRKRET, TÄND ETT LJUS I STÄLLET!
“IF NOT US,WHO?
IF NOT NOW, WHEN?”John F Kennedy

Mellan 3-12 november 2014 genomför EU:s stridsgrupp Nordic Battlegroup en slutövninig kallad Joint Action i Sverige. Områdena som är direkt utsatta är: Uppsala, MOTALA, Kvarn, Eksjö, Skillingaryd och Hagshult.

militärinfo

Let There be Peace on the Earth- let it begin in my heart

En dag för ljus och kärlek

Lördagen den 8 november mellan kl 10.00 – 22.00 ( under tiden övningarna pågår) öppnar vi dörrarna på GONGIVERSUM för alla er som vill vara med och på något sätt bidra till en dag fylld med ljus och kärlek. Vi kommer att spela GONG en stor del av dagen. Jag hoppas att många Gongmästare i Sverige, Skandinavien kan var med så att GONGARNAS vibration kan öppna många hjärtan. Har du någon idé som du kan bidra med hör av dig! Du kan kanske komma med fika (vegetariskt), ta med dig ljus (vegetabiliskt), du kanske har en sång, en psalm eller ett mantra som du vill dela med dig… du kanske spelar instrument som du kan ta med dig. TILLSAMMANS KAN VI! Kan du inte komma till Motala och vara med oss öppna din dörr för samtal, meditation, sång, gong och annat som skapar ljus.

Alla bidrar med något till gemensamma måltider med ekologisk frukt, vegetarisk mat, sallad, något annat gott. Yogité finns under hela dagen.

Händer under dagen:

HÖR AV DIG MED DINA IDÉER så fyller jag på listan!
Tanken är att vi ska vara tillsammans och skapa ljus tillsammans under hela dagen då övningarna pågår. Jag vet att det är en lång dag
Gongarna vibrerar
Film (storbild)
Marie-Louise von Malmborg leder mångkulturella cirkeldanser för fred och gemenskap.
Samtal
Meditation för fred
Healingmeditation i cirkel
Om du har kan du ta med dig målarsaker så att vi kan göra en stor gemensam bild (papper, färger mm)
Vill du kan du sitta och måla till gongspel 🙂

Imagine <3 https://www.youtube.com/watch?v=W86jlvrG54o Meditation for Peace: http://www.3ho.org/ecommunity/2012/10/weekly-meditation-for-peace-live-streamed-with-mata-mandir-singh
Light & Love
Ildikó Indra Kasza