Medicinsk yoga

Medicinsk yoga/mediyoga  har sitt ursprung i Kundaliniyoga. Det är en terapeutisk yogaform som  kan minska stressrelaterade problem, ryggproblem, astma, sömnproblem, hjärtproblem, högt blodtryck, oro, ångest, depression, migrän och mycket annat och rekommenderas av och är en del av svensk frisk/sjukvård. Det är mycket fokus på andning och övningarna görs långsamt och inkännande. Medicinsk yoga är en mjuk, meditativ yogaform som kan tillföra  medvetenhet, stabilitet, lugn och harmoni i ditt liv.
IMG_6360

Medicinsk yoga/ Kundaliniyoga

Fokus ligger på medveten andningsträning, fysiska övningar och meditation. Medicinsk Yoga kan minska stressrelaterade problem, ryggproblem, astma, sömnproblem, hjärtproblem, högt blodtryck, oro, ångest, depression, migrän och mycket annat. Rekomenderas av vården.
Inga förkunskaper krävs.

Praktisk information:

Ta på dig mjuka, bekväma kläder, ta med dig vattenflaska med kork och filt.
Undvik att äta ett par timmar innan yogapasset.
Gör aldrig yoga under inverkan av alkohol eller droger.
Vid fysisk skada eller receptbelagd medicin fråga din läkare.
Om du är gravid eller har menstruation gäller särskilda instruktioner, tala med din yogalärare.
Syftet med den långa terminskursen är att du som deltagare ska kunna uppleva kontinuitet i ditt yogautövande under en längre tid. Detta innebär att du prioriterar yogatiden till förmån för dig själv. Om du inte kan komma på din yogaklass tar du igen klassen på en annan tid. Även om du som individ satsar helt på dig själv under yogaklassen så utvecklas och växer du genom gruppmedvetenhet tack vare gruppen som du är med i.

Yoga möter dig där DU är! Möt dig själv där du är! Ta kontakt med oss om du har frågor/ funderingar!

538200_550483664975469_695146587_n

Måndagar

Tisdagar

Onsdagar

Torsdagar

Augusti

September

Oktober

November

December

Evenemang

Erbjudande