23 mars 2020

Från hjärta till hjärta!

Yoga behövs mer än någonsin. Jag är övertygad om att ni har fått så många råd och uppmaningar som ni tål därför går jag direkt in på hur jag tänker om våra kurser här Gongiversum den närmaste tiden.

Vi behöver alla ha ett skärpt sinne, tänka klart och vara balanserade för allas skull. Jag tänker att vi behöver fortsätta göra yoga och meditera precis som vanligt för att hålla oss så friska som det bara är möjligt. Jag hoppas att ni alla som är friska kan ta ett klokt beslut om ni kan och vill komma hit, ni som har funderingar för egen del eller behöver ta hänsyn för anhörigas skull kan rulla ut yogamattan hemma och trycka på länken som jag skickar ut. Xerxes har jobbat och jobbar fortfarande på att skapa en möjlighet för oss att sända yogaklasserna live. Det finns redan en länk som jag kan skicka ut till er som vill testa vara med redan idag 17.30. Anmäl ditt intresse genom att klicka på anmälanknappen fyll i sidan och skicka iväg! Länken kommer med vändande post!

Yogaklass live 23 mars 2020
Tid: 17.30 – 19.00

Jag bjuder också in alla som vill vara med tidigt på morgonen att vara med oss halv sex varje morgon en tid framöver. Just nu har vi morgonyoga fram till i början av april men det kan förlängas! Skicka ett mail om du vill vara med! Alla ni som går på någon av kurserna här på Gongiversum är välkomna helt utan kostnad!

Morgonyoga live
Tid: 05.30 – 07.00

Låt all kunskap som finns inom dig få komma i ljuset, lita på att det riktig och viktig kunskap som har transformerats till visdom inom dig och bor nu i ditt hjärta – själens boning. Må vi alla landa i vissheten att vi är hållna, acceptera verkligheten som den är och hjälpa varandra med allt vi förmår – varje dag!

Från själ till själ.

Varma hälsningar från världens finaste Gongiversum! / Ildikó